Κλιμάκιο της κυβέρνησης βρίσκεται στην Κρήτη για να αποτιμήσει τις ζημιές της κακοκαιρίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον γγ Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, βρίσκεται στην Κρήτη από νωρίς το πρωί, προκειμένου να προχωρήσει στην αποτίμηση των ζημιών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία των τελευταίων σε περιοχές των Δήμων Χερσονήσου (ΠΕ Ηρακλείου) και Μυλοποτάμου (ΠΕ Ρεθύμνου).
Το κλιμάκιο το συνοδεύουν ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών και βουλευτής, Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Χωράφι με κερασιές με ούτε ένα κεράσι σκασμένο! (Βίντεο)
- Κουρέτας από τη Γιορτή Κερασιού στο Μεταχοχώρι Αγιάς: «Η προστιθέμενη αξία των προϊόντων είναι ο δρόμος για να αυξηθεί το εισόδημα των παραγωγών»
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 15 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου
- Το χαλάζι κατέστρεψε 500 στρέμματα αμπελώνων στη Ζίτσα Ιωαννίνων










