Τραγωδία: Νεκρός 67χρονος από ανατροπή τρακτέρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ένας 67χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε αγροτικό δρόμο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, το δυστύχημα συνέβη απογευματινές ώρες χθες, σε χωμάτινη αγροτική οδό, στο ύψος του 2ου χιλιομέτρου της Επαρχιακής Οδού Αρετής- Κολχικού. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λητής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Η ασθένεια του «Παναμά» απειλεί τις μπανάνες
- Εγκρίθηκε η 4 η Τροποποίηση της Πράξης Υπογειοποίησης και Εκσυγχρονισμού του Δικτύου Άρδευσης ΤΟΕΒ Σελλάνων – Ριζική Αναβάθμιση 27,5 εκατ. ευρώ
- Αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών στη Μηλιά και Αχλαδιά
- Λάκης Βασιλειάδης: Οριοθετήθηκαν οι περιοχές της ΠΕ Πέλλας για αποζημίωση των επιχειρήσεων που επλήγησαν (Αλμωπία, Σκύδρα, Αραβησσός)
- Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Φθιώτιδα