Οι Ισπανοί διεκδικούν στα δικαστήρια τις απώλειες από το Ρωσικό εμπάργκο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η Fruιts de Ponent υπερασπίστηκε ενώπιον του γενικού δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα συμφέροντα των μελών του συνεταιρισμού για τις ζημίες που έχει προκαλέσει το λεγόμενο Ρωσικό εμπάργκο.
Η συνεταιριστική ομάδα ζητά από την Ευρωπαϊκή επιτροπή μέσω της δικαστικής οδού να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης στο τομέα.
Η υπεράσπιση της συνεταιριστικής ομάδας, ζητεί από το δικαστήριο να καταδικάσει την ευρωπαϊκή επιτροπή και να αποκαταστήσει τις αρνητικές συνέπειες που επηρεάζουν τα μέλη του συνεταιρισμού με την επακόλουθη οικονομική απώλεια, εφ΄ όσον κατά την άποψη της, η επιτροπή δεν έδρασε με επιμέλεια και αποτελεσματικότητα.
Πηγή: fruittoday.com
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οδηγίες αντιμετώπισης της ασθένειας του εξώασκου στη ροδακινιά
- Αντιχαλαζική προστασία από αέρος - Άννα Μάνη: Στον διαγωνισμό θα συμπεριληφθούν και 200.000 στρέμματα στην Πιερία
- «Το Κριθαρότο Ταξιδεύει»: Η ΗΛΙΟΣ και η σεφ Ντίνα Νικολάου γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία
- Νέα Ποικιλία Μήλου ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή | JuneGold
- Μάκης Βορίδης: Ο κ. Ανδρουλάκης από την Συριζοποίησή του δεν έχει κερδίσει μισή μονάδα