Συναντήσεις ΥπΑΑΤ, Σπήλιου Λιβανού με τους τομεάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης των κομμάτων της Αντιπολίτευσης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Εφαρμόζοντας στην πράξη τη θέση του για συνεννόηση και συνεργασία και όχι διχασμό και μικροκομματικές αντιπαραθέσεις ο κ. Σπήλιος Λιβανός συναντήθηκε σήμερα στο ΥΠΑΑΤ με τον τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή και πρώην υπουργό κ. Σταύρο Αραχωβίτη.
Η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα αγροτικά θέματα έγινε σε θετικό και δημιουργικό κλίμα. Ο κ. Λιβανός ενημέρωσε τον κ. Αραχωβίτη για τις προτεραιότητες του ΥΠΑΑΤ, για τη νέα ΚΑΠ και το Ταμείο Ανάκαμψης και τον κάλεσε να καταθέσει εποικοδομητικές προτάσεις προς όφελος του Έλληνα αγρότη.
Χθες, (μέσω τηλεδιάσκεψης) ο κ. Λιβανός ενημέρωσε τον υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του «Μέρα25» κ. Κρίτωνα Αρσένη, από τον οποίον επίσης ζήτησε να καταθέσει εποικοδομητικές προτάσεις.
Ο κ. Σπήλιος Λιβανός θα έχει συναντήσεις και με τους λοιπούς τομεάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συλλήψεις και πρόστιμα από την Πυροσβεστική, για φωτιές και θερμές εργασίες στην ύπαιθρο
- Τα ιταλικά κρασιά βλέπουν την κρίση να έρχεται: «χρειαζόμαστε 7 έως 8 εκατομμύρια εκατόλιτρα λιγότερα» μειώνοντας τις αποδόσεις και παγώνοντας τις νέες φυτεύσεις
- Γιατί είναι τόσο σημαντικές οι μετασυλλεκτικές μεταχειρίσεις των κηπευτικών
- Αρκούδα αναστατώνει χωριά στα ορεινά των Τρικάλων
- ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Συνάντηση για το Ειδικό Πρόγραμμα Γεωργικής Έρευνας για τη δημιουργία νέων ποικιλιών φυτικών ειδών, στη Νάουσα