Παγετός πλήττει τις καλλιέργειες στην Ιταλία - Φωτογραφίες από αγροκτήματα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Οι παραγωγοί στην Ιταλία βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του παγετού.
Όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας πριν λίγες μέρες ( Άρθρο ) , κακοκαιρία με σφοδρή χιονόπτωση πλήττει τις βόρειες περιοχές από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 καθώς και τις παράκτιες περιοχές του Νότου, όπου οι παραγωγοί δεν περίμεναν να αντικρύσουν μια τέτοια κατάσταση αυτή την περίοδο.
Το χιόνι ξεπερνάει ακόμη και τους 20 πόντους σε παράκτιες μάλιστα περιοχές. Εκτός από το χιόνι, οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι αυτές που ανησυχούν τους παραγωγούς.
Στην επαρχία της Μπολόνια χθες το βράδυ, 27 Φεβρουαρίου 2018, η θερμοκρασία έπεσε στους -7.5 ° C κάτω από το μηδέν.
Πολλές καλλιέργειες οπωροφόρων δέντρων καθώς και λαχανικών, έχουν επηρεαστεί από τον παγετό παρ΄ότι γίνονται προσπάθειες από τους παραγωγούς για την αντιμετώπιση του.
Άραγε ποιο το μέγεθος της ζημιάς;
Δείτε την τις φωτογραφίες 1 2 3 4 5 6 7
Πηγή:freshplaza.it
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η νέα σύνθεση της Γραμματείας της ΠΕΜ
- Το μέλλον της γεωργίας, η ανανέωση των γενεών και η καινοτομία στο επίκεντρο του 12ου GAIA CONGRESS
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Το γκολ και η... συγγνώμη του Αγιάρι απέναντι στη χώρα καταγωγής του
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)










