Παγετός πλήττει τις καλλιέργειες στην Ιταλία - Φωτογραφίες από αγροκτήματα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Οι παραγωγοί στην Ιταλία βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του παγετού.
Όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας πριν λίγες μέρες ( Άρθρο ) , κακοκαιρία με σφοδρή χιονόπτωση πλήττει τις βόρειες περιοχές από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 καθώς και τις παράκτιες περιοχές του Νότου, όπου οι παραγωγοί δεν περίμεναν να αντικρύσουν μια τέτοια κατάσταση αυτή την περίοδο.
Το χιόνι ξεπερνάει ακόμη και τους 20 πόντους σε παράκτιες μάλιστα περιοχές. Εκτός από το χιόνι, οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι αυτές που ανησυχούν τους παραγωγούς.
Στην επαρχία της Μπολόνια χθες το βράδυ, 27 Φεβρουαρίου 2018, η θερμοκρασία έπεσε στους -7.5 ° C κάτω από το μηδέν.
Πολλές καλλιέργειες οπωροφόρων δέντρων καθώς και λαχανικών, έχουν επηρεαστεί από τον παγετό παρ΄ότι γίνονται προσπάθειες από τους παραγωγούς για την αντιμετώπιση του.
Άραγε ποιο το μέγεθος της ζημιάς;
Δείτε την τις φωτογραφίες 1 2 3 4 5 6 7
Πηγή:freshplaza.it
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”
- Νέα σειρά τρακτέρ MF 8S Xtra | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Προτάσεις Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας
- Ευζωία των Χοίρων στην Ελληνική Χοιροτροφία | Στρατηγική Συνεργασία AgroBox - Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών!
- ΥΠΑΑΤ: Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους - Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ