Απεγκλωβισμός και διάσωση ατόμου από ανατροπή τρακτέρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στον απεγκλωβισμό και διάσωση ενός ατόμου από ανατροπή γεωργικό ελκυστήρα λόγω πτώσεως του σε ρέμα στην Τ/Κ Μελίτης του Δήμου Φλώρινας συνέβαλε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας.
Στο έργο της επιχείρησης απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος οκτώ(8) πυροσβέστες με τρία οχήματα. Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.
Την επιχείρηση συνέδραμαν και αστυνομικοί με οχήματα της ΕΛΑΣ.
Πηγή:ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στρογγυλή Τράπεζα στην ΠΚΜ στο πλαίσιο του έργου CROWDFUNDMATCH - Για τη στήριξη ΜμΕ μέσω συμμετοχικής χρηματοδότησης
- Συνάντηση με ΕΚΕ και αν δεν ικανοποιηθούν κινητοποιήσεις έξω από τις βιομηχανίες αποφάσισαν οι αγρότες Πέλλας και Ημαθίας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- ΑΑΔΕ: Αποκλειστικά μέσω νέας ψηφιακής εφαρμογήςη δήλωση ρευστών διαθεσίμων στα Τελωνεία από 1/8
- ΕΛΓΑ: Καταβολή 6,2 εκατ. € σε παραγωγούς - Αποζημιώσεις για ζημίες φυτικής παραγωγής και απώλειες ζωικού κεφαλαίου για το 2024 και ενισχύσεις για “Daniel” και “Elias”