Πληρωμές ΕΛΓΑ - Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες ο ΕΛΓΑ αναμένεται να προβεί σε πληρωμές που αφορούν ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες μέσα στο 2017.
Η ενημερώση που έχουμε κάνει λόγο για πραγματοποίηση πληρωμών Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου και Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου.
Ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν για ακόμη μια φόρα οι πληροφορίες μας και να δουν το χρώμα του χρήματος οι δικαιούχοι παραγωγοί πριν το Πάσχα.
Θα θέλαμε να προτίνουμε να δοθεί παράταση στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2017 προς τον ΕΛΓΑ διότι ερχόμενοι καθημερινά σε επαφή με παραγωγούς γινόμαστε μάρτυρες των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δήμος Βέροιας: Έκκληση για Αποφυγή Πλημμυρικών Ζωνών και Ιρλανδικών Διαβάσεων λόγω Έντονων Καιρικών Φαινομένων
- Καλλιεργείς ή σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις αμύγδαλα?
- Μήνυμα Τσιάρα προς αγρότες: Η λύση έρχεται μόνο στο τραπέζι του διαλόγου- Όποιος δεν προσέρχεται στο διάλογο αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί
- Στήνεται νέο ΜΠΛΟΚΟ στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας
- «Μεγάλη ζήτηση για Μουζακίτη – Ρεάλ και Γιουνάιτεντ μπροστά, πιθανή υπέρβαση των 45 εκατ. ευρώ σύμφωνα με ΜΜΕ»











