Τραγωδία: Νεκρός o πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ανδραβίδας Κυλλήνης σε αγροτικό ατύχημα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μυρσίνη αλλά και ολόκληρη η πεδινή Ηλεία από τον θάνατο του 36χρονου Ανδρέα Νίκα, πατέρα ενός μικρού παιδιού.
Ο 36χρονος, προσωρινός πρόεδρος του νεοσύστατου Αγροτικού Συλλόγου Ανδραβίδας Κυλλήνης εργαζόταν στα θερμοκήπια του στη Μυρσίνη με το τρακτέρ του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν περίπου στις 5 το απόγευμα όταν ο άτυχος νέος, χρησιμοποιώντας τον «καταστροφέα» απομάκρυνε την άγρια βλάστηση από τις άκρες των θερμοκηπίων του.
Κατά την διάρκεια όμως της εργασίας του, ο «καταστροφέας» χτύπησε πάνω σε μεταλλικό αντικείμενο το οποίο εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον 36χρονο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Παντρεμένος με την ασφαλίστρια Αργυρώ Παπατόλια, πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μυρσίνης, είχαν αποκτήσει ένα παιδί.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τον Μπεντζαμίν Γκαρέ ανακοίνωσε ο Άρης
- Δυναμικό παρών της Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Ημαθίας στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα
- Συμφωνία ΕΕ-ΙΝΔΙΑ: Διασφάλιση συμπερίληψης της επιτραπέζιας ελιάς στα οφέλη των εμπορικών συμφωνιών
- Με επιτυχία η συμμετοχή της ΠΔΕ στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ
- Δυναμικό παρών των Αγροτικών Συνεταιρισμών-μελών της ΕΘΕΑΣ στην Fruit Logistica 2026











