Συνέχεια πωλήσεων τρακτέρ (JOHN DEERE) στο κατάστημα του Θόδωρου Κωνσταντινίδη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Όταν η ποιότητα συνδυάζεται με πολύ καλές τιμές, τότε ο λόγος γίνεται για το κατάστημα του Θοδωρή Κωνσταντινίδη στο Ριζό Σκύδρας.
Οδεύοντας προς το τέλος του καλοκαιριού συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι πωλήσεις γεωργικών ελκυστήρων και μηχανημάτων.
Σε ευχαριστήρια δήλωση προέβει ο ιδιοκτήτης κ. Θοδωρής Κωνσταντινίδης για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι αγρότες της περιοχής και όχι μόνο:
" Και το πρασινισμα συνεχίζεται, απο την μεγάλη παρακαταθήκη της AGROTECH με μια παράδοση στο Πλαγιαρι Πέλλας ενος JOHN DEERE 5075GL CAB στην οικογένεια Κοπριτη Δημητρίου!!!
Τον ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή του!! "
Μία επίσκεψη στο κατάστημα θα σας πείσει, καθώς μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα με κορυφαίας ποιότητας , πιστοποιημένα , λιπαντικά αγροτικών μηχανημάτων, ανταλλακτικών αυτοκινήτων, μπαταριών και λαδιών αλλά και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων και τρακτέρ (JOHN DEERE) σε πολύ καλές τιμές!!!

Τηλέφωνα παραγγελιών 2381071101 & 6970957245 Κωνσταντινίδης Θεόδωρος.
Δυνατότητα αποστολής με ΕΛΤΑ COURIER.
Επίσης, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα www.tkautoparts.gr (e-shop) και πραγματοποιήστε ηλεκτρονικά τις αγορές σας καθώς και τη ΣΕΛΙΔΑ στο facebook για να ενημερώνεστε.
Δυνατότητα και για κινητό service !!!



Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η εκτέλεση των 17 βοσκών στην Πάρνηθα
- Λάκης Βασιλειάδης: Νέα παράταση για τους Εργάτες Γης: «Να δοθεί μεγαλύτερη του τριμήνου παράταση στη διαδικασία»
- ΥΠΑΑΤ: Στο 96% η συμμόρφωση των δειγμάτων Μαΐου για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Συμπύρηνο ροδάκινο 2026: Δεν μπορεί να ξεκινά η συγκομιδή χωρίς τιμή»
- Η IVECO ανεβάζει τον πήχη: νέα γενιά οχημάτων και υπηρεσιών για οδηγούς και στόλους










