Συνελήφθη ο 58χρονος αγρότης που στάθμευσε το αγροτικό αυτοκίνητο μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ένας 58χρονος αγρότης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την ΕΛΑΣ, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολικά προβλήματα, είναι ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που στάθμευσε το όχημα μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και συνελήφθη.
Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.
Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές».
Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Παράλληλα, δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κλείνουν την Παρασκευή 28/2 τα καταστήματα εστίασης Βέροιας και συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση
- Πληρωμές ύψους 2.373.965.473,12 ευρώ σε 4.256.353 δικαιούχους για την περίοδο 24 έως 28 Φεβρουαρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Φορολογικές δηλώσεις: Κερδισμένοι και χαμένοι
- Ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής της Κρήτης στην Εθνική Εκδήλωση του EU Climate Pact 2025
- Σκέφτομαι να καλλιεργήσω Καρύδια: Τι να προσέξω?