Την εξαπάτησαν πουλώντας την νερό αντί για ελαιόλαδο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Θύμα απάτης έπεσε γυναίκα στις Σέρρες, αφού σύμφωνα με την καταγγελία της τον περασμένο Μάιο αγόρασε 11 δοχεία των 5 λύτρων ελαιόλαδο αντί του ποσού των 154 ευρώ από μια γυναίκα και τον γιο της. Ωστόσο αργότερα διαπίστωσε, ότι περιείχαν νερό αντί για ελαιόλαδο.
Από αστυνομικούς του Α.Τ. Βισαλτίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας και του γιου της για απάτη.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μ. Σχοινάς: «Η ελληνική αλιεία θα είναι παρούσα και δυνατή και την επόμενη μέρα. Με σύγχρονα εργαλεία, καλύτερες υποδομές και ανθρώπους που μπορούν να προκόψουν από τη δουλειά τους»
- Η Μαρία Καρυστιανού παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)
- ΠΟΓΕΔΥ: Καταγγελία για καταγγελλόμενη παράκαμψη της προβλεπόμενης ηλεκτρονικής διαδικασίας πιστοποίησης αγροτικού συνεταιρισμού
- Περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας από 100+ επιχειρήσεις στην 57η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη
- Η πραγματικότητα εν μέσω τρύγου δείχνει μικρότερη παραγωγή σταφυλιών από τα περσινά επίπεδα










