Εξειδίκευση για την επιστροφή φόρου πετρελαίου - Αύριο οι δηλώσεις ΥπΟικ κ. Χρήστου Σταϊκούρα και ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Αύριο, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό σχετικά με την εξειδίκευση του μέτρου που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο.
Οι δηλώσεις θα γίνουν στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία θα τις διανείμει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και θα τις μεταδώσει ζωντανά στην ιστοσελίδα της, ertnews.gr.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η οργή των αγροτών ξεχειλίζει (Βίντεο) – Με περισσότερα από 300 τρακτέρ απέκλεισαν την Eγνατία οδό(ένα ρεύμα) οι αγρότες της Αλεξάνδρειας
- Κώστας Τσιάρας: «Θέλουμε να βρούμε λύσεις, θέλουμε να βρούμε κοινό τόπο με τον αγροτικό κόσμο και είμαστε εδώ για να το κάνουμε»
- Έτοιμος ο ΕΛΓΑ να ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες την καταβολή προκαταβολών αποζημιώσεων- Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Τσαβδαρίδη - Λυκουρέντζου
- Τάσος Μπαρτζώκας: Προκαταβολή για Παγετό και άλλες ζημιές του 2025 πριν τα Χριστούγεννα
- Λιόν και Ρεάλ έφτασαν σε τελική συμφωνία για τον Εντρικ











