Στ. Αραχωβίτης: «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο: Άσχετη ή αδιάφορη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων;»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Φαίνεται ότι μετά την πρόσφατη συνέντευξή μου στην εφημερίδα “Documento,” η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων άρχισε να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τους Έλληνες αγρότες και την γεωργική παραγωγή.
Αφότου έθεσα στο άρθρο μου, ένα προς ένα, τα επίδικα ζητήματα που αφορούν στο Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας μας, η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ στην εκπνοή του χρόνου κυριολεκτικά, καλό είναι να καταλάβει ότι εκτός από τις φιέστες υπάρχουν και οι ΘΕΣΜΟΙ.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πρόκειται τελικά να καταθέσει ένα Στρατηγικό Σχέδιο που, με τη λαϊκή δυσαρέσκεια να γιγαντώνεται, δεν θα κληθεί να εφαρμόσει η ίδια. Η αδυναμία και η ανικανότητα αποτυπώνονται τόσο στην πρόσφατη χειρότερη πληρωμή όλων των εποχών, όσο και στην αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας.
Ο αγροτικός κόσμος γνωρίζει πλέον ότι, όπως και τα άλλα μεγάλα ζητήματα που χαρακτηρίζονται μόνο από παταγώδη αποτυχία, έτσι και οι δυσμενείς επιπτώσεις που θα επιφέρει το Στρατηγικό Σχέδιο στην ελληνική γεωργία, φέρουν την υπογραφή της Κυβέρνησης της ΝΔ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Super League 2: Ο Ηρακλής υπέταξε τον ΠΑΟΚ Β΄ με ανατροπή
- Επίσκεψη του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης στο Σύλλογο «Ανόρασις» για την Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού
- WILDFIRE ® RKD GALA: Η νέα πρώιμη ποικιλία μήλου που αλλάζει τα δεδομένα
- Γυναικεία παπούτσια που ξεχωρίζουν: loafers & γόβες με χοντρό τακούνι
- Προϋπολογισμός 40 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατάρτισης αγροτών από το ΥΠΑΑΤ