Στ. Αραχωβίτης: «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο: Άσχετη ή αδιάφορη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων;»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Φαίνεται ότι μετά την πρόσφατη συνέντευξή μου στην εφημερίδα “Documento,” η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων άρχισε να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τους Έλληνες αγρότες και την γεωργική παραγωγή.
Αφότου έθεσα στο άρθρο μου, ένα προς ένα, τα επίδικα ζητήματα που αφορούν στο Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας μας, η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ στην εκπνοή του χρόνου κυριολεκτικά, καλό είναι να καταλάβει ότι εκτός από τις φιέστες υπάρχουν και οι ΘΕΣΜΟΙ.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πρόκειται τελικά να καταθέσει ένα Στρατηγικό Σχέδιο που, με τη λαϊκή δυσαρέσκεια να γιγαντώνεται, δεν θα κληθεί να εφαρμόσει η ίδια. Η αδυναμία και η ανικανότητα αποτυπώνονται τόσο στην πρόσφατη χειρότερη πληρωμή όλων των εποχών, όσο και στην αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας.
Ο αγροτικός κόσμος γνωρίζει πλέον ότι, όπως και τα άλλα μεγάλα ζητήματα που χαρακτηρίζονται μόνο από παταγώδη αποτυχία, έτσι και οι δυσμενείς επιπτώσεις που θα επιφέρει το Στρατηγικό Σχέδιο στην ελληνική γεωργία, φέρουν την υπογραφή της Κυβέρνησης της ΝΔ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός αγρότης μετά από ανατροπή γεωργικού μηχανήματος στην Κίσσαμο Χανίων
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
- Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
- Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπ. Μάμαλης και κλιμάκιο του Οργανισμού για συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η ελληνική υδατοκαλλιέργεια είναι ένας εθνικός πρωταθλητής και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της νέας παραγωγικής Ελλάδας»











