Την επίλυση στο θέμα της αύξησης των τιμών λιπασμάτων και ζωοτροφών αναζητεί το ΥΠΑΑΤ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σύσκεψη με παράγοντες της αγοράς αγροτικών εφοδίων συγκάλεσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου παρουσία του ΥφΑΑΤ, κ. Γιώργου Στύλιου, για την εξεύρεση λύσης ενός από τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας, όπως είναι ο αντίκτυπος της αλματώδους αύξησης του κόστους ζωοτροφών και λιπασμάτων.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών (ΣΕΒΙΖ), κ. Βασίλης Σαλάτας, η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), κ. Φωτεινή Γιαννακοπούλου, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία Φυτοθρεπτική Α.Β.Ε.Ε. και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), κ. Νίκος Κουτσούγερας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προστασίας Ζώων –Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών, κ. Σπυρίδων Ντουντουνάκης.
Όλες οι πλευρές ομόφωνα δεσμεύτηκαν για τη διατήρηση διαύλων επικοινωνίας προς την κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο: Περισσότερα εφόδια για ουσιαστική προετοιμασία
- 263,5 εκατ. ευρώ για τα νέα Σχέδια Βελτίωσης - Πότε ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων
- Π.Ε. Ηρακλείου :«Κατάθεση Αιτήσεων για τη Χορήγηση Αδειών για Νέες Φυτεύσεις Οινοποιήσιμων Ποικιλιών Αμπέλου έτους 2027»
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Ανάκληση μη ασφαλών χυμών από τον ΕΦΕΤ










