Λ. Τσαβδαρίδης: Η ανάπτυξη της Ελληνικής υπαίθρου περνάει μέσα από την αξιοποίηση της νέας ΚΑΠ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Για την εστίαση της Κυβέρνησης της ΝΔ στην αξιοποίηση της νέας ΚΑΠ ως στρατηγικού πυλώνα για την διασύνδεση της αγροτικής οικονομίας με την ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου έκανε λόγο ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην ημερίδα που διοργάνωσε χθες (19 Φεβρουαρίου 2022) ο Δήμος της Νάουσας για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις ευκαιρίες συνέργειας του Πρωτογενούς Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι η Κοινή Αγροτική Πολιτική, διαρκώς εξελισσόμενη μπροστά στις αλλαγές της παγκόσμιας οικονομίας αλλά και των ίδιων των αλλαγών της Γεωργίας, δεν παραμένει απλά μία από τις πιο κρίσιμες οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές πολιτικές της Ε.Ε.
Σηματοδοτεί και μία χρυσή ευκαιρία για τη χώρα μας να θωρακίσει την ανταγωνιστικότητα των γεωργικών προϊόντων της, να στηρίξει το αγροτικό εισόδημα και να διασφαλίσει την επάρκεια, ασφάλεια και υγιεινή των παραγόμενων τροφίμων, ικανοποιώντας τις διατροφικές ανάγκες των πολιτών της χώρας στα χρόνια που έρχονται.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 21 έως 25 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Με επιτυχία στέφτηκε το webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής Οινοποίησης»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- ΔΕΥΑΒ για το νερό της Βέροιας: Ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα