FRESKON: Ανοίγει την Πέμπτη 26 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη η διεθνής έκθεση φρούτων και λαχανικών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Το “FreshCon Market” διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά κατά τη διάρκεια της Freskon 2018, παρέχοντες υψηλού επιπέδου επαφές αποκλειστικά και μόνο στους εκθέτες της
Υπό τη διοργάνωση της ΗΕLEXPO και σε στρατηγική συνεργασία με το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ, η υπηρεσία FreshCon market φέρνει σε άμεση επαφή μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ που ελέγχουν ένα σημαντικό δίκτυο διανομής με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, δημιουργώντας κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών, μια υπηρεσία η οποία παρέχεται αποκλειστικά και μόνο στους εκθέτες της Freskon 2018.
1o Διεθνές Συνέδριο Σταφυλιού, 26 Απριλίου στο πλαίσιο της Freskon
Το διεθνές συνέδριο για το σταφύλι που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της έκθεσης FRESKON, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων, από τον παραγωγικό αλλά και εμπορικό κόσμο . Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους στο συνέδριο, καθώς η θεματολογία του είναι άκρως ενδιαφέρουσα, οι ομιλητές καταξιωμένοι σε διεθνές επίπεδο, ενώ το συνέδριο θα μεταφέρει για πρώτη φορά στην χώρα μας όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό το δυναμικό προϊόν.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά και τα βιογραφικά των ομιλητών του συνεδρίου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»















