Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 6 Εκατ. Ευρώ Από Τον ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Αποζημιώσεις ύψους 6.285.344,85 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο, 26 Απριλίου 2018, σε 4.525 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.
Υπενθυμίζεται ότι καταβάλλεται το 70% των αντίστοιχων αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και το 100% των αντίστοιχων αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου.
Με βάση την κατάταξη των πληρωμών που θα καταβληθούν αύριο, το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνουν οι Νομοί Λάρισας και Πέλλας, λαμβάνοντας ο καθένας από 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό πατήστε εδώ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη In Motion for Safety: Ολοκληρώθηκε το Δεύτερο Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης
- Κώστας Τσιάρας: Υλοποιούμε μια στρατηγική ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδάτινων πόρων
- Χρήστος Κέλλας « Seafood Expo Global 2025» στη Βαρκελώνη - Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις ιχθυοκαλλιέργειες στην Ευρώπη
- Διονύσης Σταμενίτης: «Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο που εφαρμόζουμε για την ασθένεια στη ροδακινιά» - Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ