Συνάντηση του ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά με το ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς είχε σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
Στη σύσκεψη, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τη μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων και οι επιπτώσεις της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία στην εφοδιαστική αλυσίδα.
Αναλύθηκαν τα δεδομένα εφοδιασμού της ελληνικής αγοράς από εναλλακτικές αγορές, ζητήματα ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ και τους εποπτευόμενους οργανισμούς, καθώς και αναπτυξιακές και επενδυτικές προτάσεις.
Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και παρεμβάσεων του ΥπΑΑΤ, καθώς και το σύστημα εμπρόσθιας σήμανσης (Nutriscore).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σπορόφυτα, Τριανταφυλλιές, αρωματικά φυτά και ο,τι χρειάζεται ο κήπος σου! (2026)
- ΑΑΔΕ: Πληρωμή 202 εκ. ευρώ για 294.000 αγροτεμάχια κατόπιν ελέγχων | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- ΥΠΑΑΤ: Καμία χαλάρωση στην εφαρμογή των μέτρων για την ευλογιά και τον αφθώδη πυρετό ενόψει Πάσχα
- Champions League: Από πέντε έως επτά οι ομάδες της Premier League
- Απαγόρευση Αλιείας στα εσωτερικά ύδατα της Π.Ε. Ημαθίας για το Έτος 2026











