Στ. Αραχωβίτης, Ολ. Τελιγιορίδου: Εβδομάδα των Παθών για κτηνοτρόφους και πυρόπληκτους αγρότες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η κοροϊδία της κυβέρνησης ΝΔ κορυφώνεται καθώς καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο ρεκόρ των χειρότερων πληρωμών ανίκανη να αντιληφθεί την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος αλλά και οι καταναλωτές με το τεράστιο κύμα ακρίβειας σε ηλεκτρικό ρεύμα, καύσιμα, ζωοτροφές και είδη διατροφής. Ο Γολγοθάς που βιώνουν οι αγρότες φέρει την σφραγίδα της ΝΔ και την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην κατ' ευφημισμόν έκτακτη ενίσχυση για το κόστος ζωοτροφών οι κτηνοτρόφοι είδαν εξευτελιστικά πόσα να κατατίθενται στους λογαριασμούς τους. Τα ποσά αυτά δεν αντιστοιχούν ούτε για αγορά ζωοτροφών για 5 μέρες!
Επιπλέον πολλοί κτηνοτρόφοι έμειναν εκτός οποιασδήποτε ενίσχυσης.
Από την άλλη, οι πυρόπληκτοι, μετά από 8 μήνες από την καταστροφή, είδαν για άλλη μια φορά το ανάλγητο πρόσωπο της κυβέρνησης. Πέρα από το γεγονός ότι οι μη κατά κύριο επάγγελμα και οι νεοεισερχόμενοι αγρότες δεν πληρώθηκαν καθόλου, τα ποσά που κατατέθηκαν δεν αντιστοιχούν στα ελαιόδεντρα που κάηκαν!
Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε μπορεί ούτε θέλει να στηρίξει τους αγρότες. Είναι κατώτερη των περιστάσεων.
Η μόνη λύση είναι η άμεση προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία και η απαλλαγή του τόπου από την καταστροφική κυβέρνηση των μεγάλων συμφερόντων.
Ευχόμαστε καλή Ανάσταση σε όλους και όλες.
Ευχόμαστε στην χώρα να απαλλαγεί από την καταστροφική μανία του κ. Μητσοτσάκη!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καρέτσας, Κωστούλας και Μουζακίτης υποψήφιοι Golden Boys
- Τομάτα: Πόσο "αντέχει" και ποια η σημασία της σωστής θερμοκρασίας στην αποθήκευση
- Αποτελέσματα ημερίδας με θέμα: “Αφαίρεση αλκοόλης σε οίνους ΠΟΠ Σαντορίνη και ΠΓΕ Κυκλάδες”
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ στη μελισσοκομία και στη βιομηχανία στην Πάργα και στον Έβρο