Σοβαρό ατύχημα για 62χρονο αγρότη που πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες με φρέζα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Άσχημη εξέλιξη για την υγεία 62χρονου αγρότη από τον Άγιο Νικόλαο μετά από ατύχημα με σκαπτικό μηχάνημα το Μεγάλο Σάββατο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μετά από σοβαρό ατύχημα στα πόδια, ενώ πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες με φρέζα.
Στον άνδρα σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου έγινε προσωρινή ανάταξη με χειρουργική επέμβαση, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο στο Ηράκλειο προκειμένου να τον αναλάβει αγγειοχειρουργός.
Ωστόσο ήταν τόσο εκτεταμένη η ζημιά που είχε υποστεί στο πόδι και χρειάστηκε να γίνει ακρωτηριασμός του από το ύψος της κνήμης.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Διαθέσιμος δωρεάν ο Πρακτικός Οδηγός Ελαιοκομίας – Ένα πολύτιμο εργαλείο για τους ελαιοκαλλιεργητές!
- Η Massey Ferguson στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2025
- Τα Τρακτέρ New Holland Πρωταγωνιστούν στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2025
- Επανεξελέγει Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας η Ελένη Ατσάλου
- Καινοτομία στην καλλιέργεια καλαμποκιού από την BAYER - Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV