Πληρώνει αύριο ο ΕΛΓΑ - Ποιες περιοχές και καλλιέργειες αφορά η πληρωμή
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Πληρώνει αύριο ο ΕΛΓΑ Αργολίδα και Άρτα για τις καταστροφές από τον παγετό του Ιανουαρίου 2022
- Μόλις τέσσερις μήνες μετά τις καταστροφές
Καταβάλλονται από αύριο, Παρασκευή 10η Ιουνίου 2022, οι προκαταβολές στους παραγωγούς της Π.Ε. Αργολίδος ύψους 11,5εκ. €, των οποίων οι καλλιέργειες εσπεριδοειδών επλήγησαν από τον Παγετό Ιανουαρίου 2022.
Επίσης καταβάλλονται στο σύνολό τους και σε μία δόση οι αποζημιώσεις, τις οποίες δικαιούνται οι ασφαλισμένοι παραγωγοί της Π.Ε. Άρτας ύψους 4,3εκ. €, των οποίων οι καλλιέργειες εσπεριδοειδών επίσης επλήγησαν από τον Παγετό Ιανουαρίου 2022.
Επιπροσθέτως, καταβάλλονται αποζημιώσεις ύψους 1εκ. €, οι οποίες αφορούν απώλειες ζωικού κεφαλαίου του έτους 2021.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ούγκρεσιτς
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στα 28,7 εκατ. ευρώ φτάνει η στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στη γουνοποιία της Δυτικής Μακεδονίας»
- Κουρέτας: Να αποζημιωθούν οι καλλιέργειες βαμβακιού και βιομηχανικής τομάτας που επλήγησαν από έλλειψη αρδευτικού νερού
- Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας
- Όσα έθεσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Γιουτίκας, στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με τους αυτοδιοικητικούς φορείς










