Ποσά συνδεδεμένης ενίσχυσης για το 2017 σε σηροτροφία, κορινθιακή σταφίδα, πορτοκάλια, σπόρους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Υπουργικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες καθορίζονται τα ύψη των ενισχύσεων της συνδεδεμένης στήριξης για το έτος 2017 στους τομείς της σηροτροφίας, της καλλιέργειας κορινθιακής σταφίδας, των πορτοκαλιών που οδηγούνται προς χυμοποίηση, καθώς και των σπόρων σποράς, δημοσιεύτηκαν στη ΔΙΑΥΓΙΕΑ.
Αναλυτικότερα, το ύψος της συνδεδεμένης, στον τομέα των σπόρων, σποράς καθορίζεται στα 31,26 ευρώ ανά στρέμμα για το 2017.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρύζι, η συνδεδεμένη ενίσχυση διαμορφώνεται στα 27,9 ευρώ ανά στρέμμα, ενώ στα πορτοκάλια αγγίζει τα 52 ευρώ ανά στρέμμα.
Τέλος, οι καλλιεργητές κορινθιακής σταφίδας θα λάβουν ενίσχυση 49,3 ευρώ ανά στρέμμα, ενώ στον τομέα της σηροτροφίας, η ενίσχυση για το έτος 2017 θα ανέρθει σε 248 ευρώ το κουτί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δικογραφία εις βάρος κτηνοτρόφου στη Φλώρινα για ψευδή δήλωση - Δήλωσε κλοπή προβάτων που δεν είχε
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις δράσεις του έργου Biotech4Food για τη βιοτεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα
- Μετά από παρέμβαση της ΕΕΚΕ, καταργούνται οι χρεώσεις στα ΑΤΜ των τραπεζών
- Διπλή Παράδοση Massey Ferguson στον Α.Σ. Επισκοπής - Δες τα χαρακτηριστικά τους! (2025)
- Κ. Τσιάρας: «Κανείς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο – Θα ελεγχθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στον ΟΠΕΚΕΠΕ»