Συνάντηση του ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ με το προεδρείο της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων είχε ο Υπουργός, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.
Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου των αρτοποιών, καθώς και μια σειρά κοινών πρωτοβουλιών οι οποίες θα συντελέσουν στην αντιμετώπισή τους. Παράλληλα, εξετάστηκαν και συμφωνήθηκαν ενέργειες και βήματα για την εκπόνηση ενός βιώσιμου σχεδίου δράσης για την ανάκαμψη του κλάδου των αρτοποιών και του πρωτογενούς τομέα.
Για την οριστικοποίηση και πρόοδο των δράσεων που αναλαμβάνονται, θα προγραμματισθεί και νέα συνάντηση εργασίας με στόχο την περαιτέρω διασφάλιση των συμφερόντων των επαγγελματιών, των παραγωγών και των καταναλωτών στη δύσκολη περίοδο της εξωγενούς ενεργειακής και της διεθνούς επισιτιστικής κρίσης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Απογοητευτικά τα στοιχεία για τη φετινή σοδειά των μήλων στην Καστοριά
- Συνάντηση εργασίας για τις επικείμενες αλλαγές στις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (Α.Π.Δ.) του e-Ε.Φ.Κ.Α.
- Σε τεντωμένο σχοινί οι πληρωμές αποζημιώσεων και επιδοτήσεων - Σε αναβρασμό οι αγρότες
- Ενδιαφέρον από Τότεναμ, Άστον Βίλα, Ντόρτμουντ, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ για τον Χρήστο Τζόλη!
- Μαθήματα Ρομποτικής στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς











