ΔΕΕΠ-ΝΔ Ημαθίας: Σύσκεψη αγροτικών φορέων Π.Ε. Ημαθίας και Πέλλας παρουσία του ΥπΑΑΤ στην Αλεξάνδρεια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Ημαθία κλιμακίου υπουργών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 πμ θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη αγροτικών φορέων των Π.Ε. Ημαθίας και Πέλλας στη Αλεξάνδρεια στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Συμβουλίου, (Δημαρχείο, Εθνικής Αντίστασης 42), παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά, του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και των βουλευτών της Π.Ε. Ημαθίας και Πέλλας.
Η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη καθώς στη σύσκεψη θα τεθούν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- ΠΟΓΕΔΥ: «Ταμείο Ανάκαμψης: Γιατί απαξιώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως Ελεγκτές – Επαληθευτές και ευνοούνται ιδιώτες με υψηλές αμοιβές;»
- Μ. Σχοινάς από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Δεκτές όλες οι επιλέξιμες αιτήσεις για τα θερμοκήπια
- «Πρασινίζουμε και Ανθίζουμε τη Θράκη για τη Μέλισσα» – Περιβαλλοντικές δραστηριότητες στον Ίμερο
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης...«πρωταθλήτρια κόσμου»










