Τραγικό: 35χρονος αγρότης βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με κομμένο τον λαιμό
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τρίτης ένας 35χρονος αγρότης στην περιοχή Κατσιβελιανά, στο χωριό Βουτάς του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με κομμένο τον λαιμό πιθανότατα από αλυσοπρίονο, το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε σε κοντινό σημείο με τον νεκρό. Στην περιοχή βρέθηκε η αστυνομία, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και η πυροσβεστική καθώς το σημείο ήταν ιδιαιτέρως δύσβατο.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για ατύχημα, ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή θα φωτίσει περαιτέρω τις συνθήκες θανάτου του.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τάσος Μπαρτζώκας: Νέα παρέμβαση για τον Κάθετο Άξονα Βέροιας – Νάουσας στον Υφυπουργό Υποδομών Ν.Ταχιάο
- Αίτημα συμπληρωματικών προβλέψεων από την ΕΘΕΑΣ για την αποφυγή αποκλεισμών από τις επενδύσεις αντιχαλαζικής προστασίας
- Ηλεία: Εντοπίστηκαν θερμοκήπια κάνναβης – Μία σύλληψη για κατοχή και καλλιέργεια
- Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς Ελλάδα-Σερβία
- Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την Triumph Motorcycles σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Μάλτα










