Ανακοίνωση Αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Αίσχος χωρις προηγούμενο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η διανομη στους αγρότες του αποθεματικόυ κρίσης της Κομισιόν βάσει του Κανονισμού (2022/467), ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της Ουκρανικής κρίσης και να ενισχυθεί η στήριξη της παραγωγής στον αγροτικό τομέα.
Πίστη στην πολιτική του διαιρε και βασιλευε η κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πετάει χιλιάδες αγρότες εκτος στρεμματικης ενίσχυσης και διανέμει το εξευτελιστικο ποσό τον 72,7 ευρώ το στρέμμα μόνο σε 20.346 παραγωγούς.
Βαζοντας ως κυριο κριτήριο οι συνάδελφοι να είναι σε ομάδες παραγωγών οποροκηπευτικων οι οποίες είναι ενταγμένες σε συγκεκριμένα προγράμματα.
Λες και τα προϊόντα που παραγουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι αγρότες της περιοχής μας που βρίσκονται εκτος Ομαδων Παραγωγων δεν υπέστησαν της συνέπειες της Ουκρανικής κρίσης και του εμπάργκο που επέβαλε η Ε.Ε και η Ελληνική Κυβέρνηση στην Ρωσία.
Επίσης βλέπουμε ως κριτηριο να μπαίνουν φωτογραφικά συγκεκριμένες περιοχές αλλα και προϊόντα με βάση τον τρόπο παραγωγής.
Ο κύριος όγκος από τα Ροδάκινα τα Νεκταρινια τα Επιτραπέζια Σταφύλια που καλλιεργουνται στην περιοχή του Δήμου Τυρνάβου τα οποία πραγματικά δέχθηκαν τις συνέπειες της Ουκρανικής κρίσης και του Εμπάργκο δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ.
Φτάνει πια η Αδικία συνάδελφοι δεν πρέπει να το δεχθούμε ούτε να το ανεχθούμε.
Ολοι μαζί βγαζουμε τα τρακτερ μας την Τρίτη στις 11 Οκτωβρίου στις 5:00 το απόγευμα στην Τούμπα Τυρνάβου ώστε να πραγματοποιήσουμε πορεία διαμαρτυρίας στο κτίριο της περιφέρειας Θεσσαλίας στην Λάρισα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία στέφτηκε το webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής Οινοποίησης»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- ΔΕΥΑΒ για το νερό της Βέροιας: Ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα
- Χρ.Κέλλας από Φλώρινα: Υπεύθυνες οι Περιφέρειες για την εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας και την υγειονομική ταφή των ζώων