Τραγικό: Νεκρός 49χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε ο ίδιος σε χωριό της ‘Εδεσσας, στο νομό Πέλλας.
Στις 15:45 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να επέμβει για να απεγκλωβίσει τον άντρα, ο οποίος είχε καταπλακωθεί από γεωργικό ελκυστήρα σε δρόμο του χωριού Σωτήρας.
Δύο οχήματα της πυροσβεστικής με τέσσερα άτομα προσωπικό ανέσυραν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 49χρονος παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας και Πέλλας με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα
- Συνέντευξη Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) στην IMATHIOTIKIGI.GR
- ΥΠΑΑΤ: Στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας που συνεχίζουν την αγροτική δραστηριότητα
- Πρώτο πακέτο 7 μέτρων στήριξης της ελληνικής αλιείας ανακοίνωσε ο ΥπΑΑΤ Μαργαρίτης Σχοινάς μετά από σύσκεψη με αλιείς
- ΑΑΔΕ: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026










