Στόχος η ελάχιστη τιμή για τους παραγωγούς νεκταρινιών τα 0,50 ευρώ ανά κιλό στην Ιταλία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην γειτονική Ιταλία, γινέται προσπάθεια προώθησης των νεκταρινιών, με την προϋπόθεση να πληρούν όλες τις υψηλές προδιαγραφές έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να βρίσκει στα super market και γενικότερα στην αγορά, γευστικά νεκταρίνια, με μέγεθος ικανοποιητικό (Α-2Α) και με όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να κεντρίζει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.
Δεν είναι απαραίτητο να έχει μια ειδική ονομασία(επωνυμία) αλλά να ικανοποιεί τις προσδοκίες αυτών που το καταναλώνουν.
Με αυτό τον τρόπο πιστεύουν ότι θα έχουν περισσότερες πωλήσεις και φυσικά μεγαλύτερα κέρδη οι παραγωγοί θέτοντας ως ελάχιστη τιμή πώλησης τα 0.50 ευρώ ανά κιλό.

Italiafruit
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κατεπείγουσα ευρωπαϊκή κάλυψη για τη φετινή κατάρρευση των τιμών στα φρούτα – Παρέμβαση Καρασμάνη προς τους Έλληνες ευρωβουλευτές για άμεσες αποζημιώσεις
- Συνάντηση φίλων και μελών του κινήματος «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» Ημαθίας στην Αλεξάνδρεια
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Health & Safety Awards 2026: 3 Κορυφαίες Διακρίσεις, Gold, Silver & Bronze
- Μαρτυρία Παραγωγού: “Είμαι κατά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα!” (2026)
- Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης – Επέκταση του Προγράμματος










