Προκήρυξη για την πλήρωση των πέντε (5) πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η Διοίκηση του e- ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Φορέα (www.efka.gov.gr) η Προκήρυξη πλήρωσης των πέντε (5) πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ για τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4892/2022.
Συγκεκριμένα, οι πέντε (5) προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν:
1) Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Εισφορών,
2) Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων,
3) Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου Τομέα,
4) Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Συνεργασιών
5) Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών,
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ορίζεται σε δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) (www.efka.gov.gr) ή/και στον ημερήσιο τύπο, ήτοι αρχίζει στις 29 Δεκεμβρίου 2022 και λήγει στις 12 Ιανουαρίου 2023.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.efka.gov.gr/aitisi-gd1.php την Αίτηση υποψηφιότητας, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).
Ειδικά για αυτές τις 5 θέσεις και λόγω της ιδιαίτερης φύσης του αντικειμένου, δυνατότητα πρόσληψης θα έχουν μόνο υπάλληλοι του e-ΕΦΚΑ καθώς και υπάλληλοι του υπόλοιπου δημόσιου τομέα.
Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί και η προκήρυξη για τις υπόλοιπες 19 θέσεις γενικών διευθυντών όπου δικαίωμα πρόσληψης θα έχουν
τόσο στελέχη του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα
- Ημερομηνίες έναρξης συγκομιδής ελαιοκάρπου σε 11 ακόμη Κοινότητες της Π.Ε. Ηρακλείου όπου ολοκληρώθηκαν οι δολωματικοί ψεκασμοί δακοκτονίας
- Θεσσαλία: Διέκοψαν την παροχή πετρελαίου στους αγρότες οι βενζινοπώλες
- Αγροτικό πετρέλαιο: Πρώτη πληρωμή 208.509 ευρώ από την ΑΑΔΕ σε 918 πρατήρια μέσω του myDiesel










