Ημερίδα για τη Νέα ΚΑΠ 2021 – 2027 - Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Imperial
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ημερίδα με θέμα: «Το μέλλον της Αγροτικής Παραγωγής - Νέα ΚΑΠ 2021-2027» πραγματοποιείται τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ.στο Ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα. Στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν ιδιαίτερα αξιόλογοι ομιλητές, πρόκειται να αναπτυχθούν οι αλλαγές που έρχονται με τη νέα ΚΑΠ και τι θα σημάνει αυτό για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Η ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό και θα υπάρξει συζήτηση και τοποθετήσεις για όσους το επιθυμούν.
Την ημερίδα διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας, το ΓΕΩΤΕ Κεντρικής Ελλάδος, ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, η Ομοσπονδία κτηνοτρόφων και κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων, η Ε.Ν.Α ν. Λάρισας και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Θεσσαλίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Απόλλων Insurance Broker κατέκτησε 2 Βραβεία στα Filippos Morakis Insurance Awards 2025
- Μεσσηνία: Επ’ αόριστον στους δρόμους οι αγρότες - Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή
- Η Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε νέες ορολογίες για το 2026
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 και προχωρά άμεσα η πληρωμή τους
- Δάνης Τζαμτζής: «Ένας μεγάλος αγώνας δικαιώνεται με την παραχώρηση των αγροτικών εκτάσεων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ στην Π.Ε. Πέλλας»











