Παράταση προθεσμίας μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 για πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, κατόπιν συνεργασίας που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, αποφάσισε να δοθεί τρίμηνη παράταση, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023, της πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021.
Σημειώνεται ότι η ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του ΕΛΓΑ καταβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους αναφοράς, άρα θα έπρεπε η ειδική ασφαλιστική εισφορά του έτους 2021 να έχει εξοφληθεί έως τις 31 Μαρτίου του 2022.
Παρά ταύτα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και η διοίκηση του ΕΛΓΑ αποφάσισαν τις ανά τρίμηνο παρατάσεις, προκειμένου να διευκολύνουν τους παραγωγούς μας στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους, υπό το βάρος των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Με τη Honda στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
- Η νέα γκάμα MY26 της IVECO σε European Road Tour 5.000 χλμ. σε όλη την Ευρώπη
- ΑΑΔΕ: Από 2/9 η έναρξη υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τις Παρεμβάσεις Π3-73-2.1 και Π3-73-2.2
- Θεοδώρα Τζάκρη: «ΟΠΕΚΕΠΕ – ΑΑΔΕ: Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι πληρώνουν το τίμημα της διοικητικής μετάβασης»
- Ενημέρωση για την πορεία του Προγράμματος Δακοκτονίας 2026 Περιφέρειας Κρήτης










