Επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων: Συνάντηση Περ. Κρήτης με τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ και εκπροσώπους του τμήματος Γεωπονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με επικεφαλής τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ Νίκο Κατσαράκη, τον βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, καθηγητές και φοιτητές, ενημέρωσαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για το θέμα της κατοχύρωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του τμήματος Γεωπονίας του ΕΛΜΕΠΑ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο γεωπόνος υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Χρήστος Στρατάκης, ο Πρόεδρος του τμήματος Γεωπονίας Μανόλης Ροδιτάκης, ο Κοσμήτορας της σχολής Γεωπονίας Νεκτάριος Παναγιώτης, το μέλος ΔΕΠ Ελένη Γουμενάκη και εκπρόσωποι του φοιτητικού συλλόγου.
Οι φοιτητές του τμήματος Γεωπονίας διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα στους διπλωματούχους του τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του ΕΛΜΕΠΑ δεν αποδίδονται τα Επαγγελματικά Δικαιώματα του Π.Ε. Γεωπόνου.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στο αίτημα των αποφοίτων διπλωματούχων του τμήματος Γεωπονίας προκειμένου να τους αναγνωριστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Κράτος και Περιφέρειες σε οργανωτική σύγχυση – Γεωτεχνικοί σε κίνδυνο και πρωτογενής τομέας σε αβεβαιότητα
- Έναρξη αποστακτικής περιόδου Π.Ε. Σερρών
- Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για την ενίσχυση της διαφάνειας και την προστασία των ευρωπαϊκών πόρων
- Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη έως και την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2025
- Η ισχύς και η τεχνολογική καινοτομία βρίσκονται στο επίκεντρο της Case IH στην Agritechnica 2025