Προσοχή: Κλέβουν κενές κλούβες - Έκπληκτος παραγωγός από Ημαθία είδε 100 κλούβες να γίνονται "καπνός"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνηθισμενο φαινόμενο τίνει να γίνει, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού όπου συγκομίζονται σε καθημερινή βάση τα φρούτα στην Ημαθία, η αφαίρεση κενών κλουβών από τα κτήματα των παραγωγών.
Παραγωγός από την περιοχή της Νάουσας, πήγε το πρωί με τους εργάτες να μαζέψει ροδάκινα στο κτήμα του , το οποίο βρίσκεται στο βάλτο μεταξύ Σταυρού και Σκυλιτσίου και είδε έκπληκτος να λείπουν οι 100 κλούβες που είχε αφήσει στο χωράφι του.
Πέραν της ζημιάς των 300 ευρώ περίπου , δυσκόλεψε και η διαδικασία της συγκομίδης όπως ανέφερε στην imathiotikigi.gr.
Να επισημάνουμε ότι έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά αφαίρεσης κενών κλουβών, τόσο φέτος, όσο και την περσινή παραγωγική σεζόν.
Β.Χ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- ΠΟΓΕΔΥ: «Ταμείο Ανάκαμψης: Γιατί απαξιώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως Ελεγκτές – Επαληθευτές και ευνοούνται ιδιώτες με υψηλές αμοιβές;»
- Μ. Σχοινάς από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Δεκτές όλες οι επιλέξιμες αιτήσεις για τα θερμοκήπια
- «Πρασινίζουμε και Ανθίζουμε τη Θράκη για τη Μέλισσα» – Περιβαλλοντικές δραστηριότητες στον Ίμερο
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης...«πρωταθλήτρια κόσμου»










