Έκλεψε 620 κιλά ελιές σε ελαιώνα στην Ξάνθη - Εντοπίστηκε και συνελήφθη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μάστιγα τείνει να γίνει το φαινόμενο κλοπής καρπών πόσο μάλιστα όταν κάνουμε λόγο για τις ελιές τη φετινή περίοδο, όπου η τιμή του ελαιόλαδου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr , στο «μάτι» τις ελιές έβαλε ένας ληστής στην Ξάνθη, που τρύπωσε μέσα σε ελαιώνα και ξεκίνησε να μαζεύει τις ελιές παρανόμως.
Όπως αναφέραμε και παραπάνω , με την τιμή του λαδιού να έχει φτάσει στα ύψη, οι ελιές θεωρούνται πλέον «χρυσός» και αυτό είχε κατά νου ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (31/10) σε οικισμό της Ξάνθης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας.
Η ιδιοκτήτρια του ελαιώνα εντόπισε τον δράστη να έχει προβεί στη συγκομιδή 620 κιλών ελιών από 32 ελαιόδεντρα, προκαλώντας μάλιστα και φθορές.
Η ανωτέρω ποσότητα των ελιών παραδόθηκε από τον δράστη στην ιδιοκτήτριά του ελαιώνα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρόταση Βοργιάδη για ευρεία σύσκεψη φορέων στη Βέροια για τα οξυμένα προβλήματα του αγροτικού κόσμου παρουσία του ΥΠΑΑΤ
- Η Ελλάδα διεκδικεί περισσότερους πόρους στη νέα ΚΑΠ σε μια δύσκολη ευρωπαϊκή διαπραγμάτευση
- Να σταματήσουν οι βεβαιώσεις χρεών αγροτών προς τους ΤΟΕΒ
- Ανδριανός στο Συνέδριο «Κληρονομήματα 2» στο Αγρίνιο: Η πρωτογενής παραγωγή, ο τουρισμός και ο πολιτισμός μοχλοί βιώσιμης ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Επίσκεψη στις χαλαζόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αλμωπίας»











