Έκλεψαν τρεις τόνους ελιές από κτήμα με ελαιόδεντρα στην Καβάλα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τρεις τόνους ελιές έκλεψαν άγνωστοι από κτήμα με ελαιόδενδρα στην περιοχή του δήμου Παγγαίου, μεταξύ Πλατανοτόπου και Ποδοχωρίου.
Οι άγνωστοι, εκτιμάται ότι, έδρασαν χθες το απόγευμα μαζεύοντας καρπούς από 55 ελαιόδενδρα ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους και δύο ελαιόπανα.
Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου από την παλιά εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης.
Ο ιδιοκτήτης έχει ενημερώσει τα ελαιοτριβεία της περιοχής, σε περίπτωση που έχουν καταλήξει εκεί οι ποσότητες, ενώ θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.
Ο ίδιος υπολογίζει την ζημιά σε 400-450 κιλά λάδι, που θα μπορούσαν να αποφέρουν 2.500 με 3.000 ευρώ.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»
- Γιάννης Ανδριανός: Η Μεσογειακή Διατροφή, ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά και σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: 120 εκατ. ευρώ η ζημιά - 50 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τον προανθικό παγετό
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: Σήμερα η πληρωμή των 7.726.101 ευρώ στους κτηνοτρόφους της Λέσβου για τα θανατωθέντα ζώα
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Από τον αποκλεισμό στην πληρωμή: Πώς αποκαταστάθηκε η κατάφωρη αδικία εις βάρος των παραγωγών της Πέλλα










