Στην 30η AGROTICA συμμετέχει ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην 30η AGROTICA 2024 θα συμμετέχει και συγκεκριμένα στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 02 ΙΣΟΓΕΙΟ Stand:14 εντος του περιπτέρου της Γεωθερμική Α.Ε.ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
Οι Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών με την ιδιότητα του μεσίτη - συμβούλου.
Παρέχει συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες , την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων και αποζημιώσεων κατ' εντολή των ασφαλισμένων.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δυναμική παρουσία της Ser.mac στη Freskon 2026 με επίκεντρο την καινοτομία
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακή βεβαίωση δραστηριοτήτων για τη μετάβαση στους νέους ΚΑΔ – Ειδικές κατηγορίες στο Μητρώο για πωλητές σε υπαίθριες αγορές και πωλήσεις online
- ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ: Εκπαιδευτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες στo πλαίσιο του προγράμματος Agrifood Leadership
- Νέα τεχνολογία γεωργίας ακρίβειας της Case IH
- Στο Λουξεμβούργο σήμερα ο Μ. Σχοινάς για το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας – Στο επίκεντρο το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής μετά το 2027











