Στην 30η AGROTICA συμμετέχει ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην 30η AGROTICA 2024 θα συμμετέχει και συγκεκριμένα στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 02 ΙΣΟΓΕΙΟ Stand:14 εντος του περιπτέρου της Γεωθερμική Α.Ε.ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
Οι Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών με την ιδιότητα του μεσίτη - συμβούλου.
Παρέχει συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες , την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων και αποζημιώσεων κατ' εντολή των ασφαλισμένων.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κλάδεμα: Τραύματα στο ξύλο και επουλώσεις
- Δωρεάν τηλε-μαθήματα σε 12 ξένες γλώσσες για τους/τις φίλους/φίλες του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων
- Διαθέσιμος ξανά ο Ποντένσε για τον ΠΑΟΚ
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση Food and Hospitality Asia 2026
- Ημερίδα και εργαστήριο κοινωνικής καινοτομίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας











