Καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των θεσσαλών αγροτών ο ΑΣ Πέλλας "ΕΝΟΤΗΤΑ"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Πέλλας “ΕΝΟΤΗΤΑ” (Μπλόκο Γυψοχωρίου) καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, εναντίον των συναδέλφων Θεσσαλών αγροτοκτηνοτρόφων που μάχονται για την επιβίωσή τους.
Με τους Θεσσαλούς συναδέλφους έχουμε κοινά προβλήματα όπως το υψηλό κόστος καλλιέργειας, οι χαμηλές τιμές στα προϊόντα που παράγουμε, ο άδικος κανονισμός του ΕΛΓΑ, αυτοί όμως επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και τα τεράστια προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι φονικές πλημμύρες του Σεπτέμβρη.
Σήμερα αυτοί που έδωσαν την εντολή στα ΜΑΤ να χτυπήσουν και να ρίξουν τα χημικά, δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν τις περιουσίες και τις ζωές του Θεσσαλικού λαού.
Σύντομα θα δείξουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ελληνογερμανικές ημερίδες ενημέρωσης e-ΕΦΚΑ & DRV στην Καβάλα 14-16 Οκτωβρίου 2025
- Επίσκεψη του ΥφΑΑΤ Γιάννη Ανδριανού στην Αλεξανδρούπολη και εγκαίνια της 28ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών
- Εγκαινιάστηκε ο Βρεφικός Σταθμός Κυψέλης – Δήμαρχος Βέροιας: «Η συνεργασία όλων των υπηρεσιών δίνει σήμερα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα»
- Η αγγλική ομοσπονδία απηύθυνε 74 κατηγορίες στην Τσέλσι
- Χρυσόβεργα - Το επουλωτικό ζιζάνιο