Αυγενάκης: Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο - Δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε για να λύσουμε προβλήματα των αγροτών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Δήλωση on camera του Υπουργού Αγροτικές Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις:
«Κατανοούμε πλήρως την αγωνία, την ανασφάλεια που οδηγεί πολλούς από τους αγρότες μας στους δρόμους. Οι εικόνες που είδαμε χτες μας θλίβουν όλους, δεν θέλουμε να επαναληφθούν.
Ξεκαθαρίζω για πολλοστή φορά ότι είμαστε πραγματικά ανοιχτοί σε διάλογο, δεν κρυφτήκαμε ποτέ, δεν αποποιηθήκαμε των ευθυνών μας, ούτε αποφύγαμε να ασχοληθούμε με θέματα που είναι για πολλά χρόνια στάσιμα. Είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα τους.
Η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό των αγροτών και δεν θα διστάσουμε και να συζητήσουμε και να συγκρουστούμε για να λύσουμε προβλήματα και να αποβάλλουμε άγχος, αγωνίες και ανασφάλεια από τους Έλληνες αγρότες.
Οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, οι αλιείς, οι μελισσοκόμοι ξέρουν ότι η πόρτα του Υπουργείου είναι ανοιχτή να συζητήσουμε τα πάντα.
Μέσα από τον διάλογο λύνονται προβλήματα και στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι το βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας μας».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δες Αεροτουρμπίνα, έτοιμη για παράδοση, στους Αφούς Γεροφώτη - Δες τα χαρακτηριστικά της!
- Να στηριχτούν άμεσα με deminimis οι παραγωγοί δαμάσκηνων στην Πέλλα ζητά η Θεοδώρα Τζάκρη
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 20 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Είσαι Αγρότης; - Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο










