Πρεμιέρα για την διαδικτυακή εκπομπή «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ» - Παρουσιάζει ο Χρήστος Βοργιάδης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Πρεμιέρα για την διαδικτυακή εκπομπή «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ» την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 9 το βράδυ.
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ» είναι η ΦΩΝΗ των αγροτών , αναδεικνύει τα προβλήματα των Πρωταγωνιστών της Υπαίθρου και δημιουργήθηκε από αγρότες για τους αγρότες!
Συντονιστείτε λοιπόν, αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και αλιείς για να ενημερώνεστε σε εβδομαδιαία βάση όπου θα προβάλλεται η εκπομπή μέσα από το youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z1NbpyYJ5FA (εγγραφείτε) αλλά και το facebook στη σελίδα https://www.facebook.com/profile.php?id=61557028595534 (ακολουθήστε) και θα μπορείτε να σχολιάζετε αλλά και να στέλνετε τα ερωτήματα σας, τα οποία θα απαντώνται από τον παρουσιαστή.
Την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΉ» παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος-Αγρότης κ. Χρήστος Βοργιάδης και στη διεύθυνση της παραγωγής της εκπομπής είναι ο Δημοσιογράφος κ. Ζήσης Χ.Πατσίκας.
Παρακολουθήστε την εκπομπή για να ενημερώνεστε για όσα διαδραματίζονται στον πρωτογενή, θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας , με καλεσμένους ανθρώπους του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου και ότι αφορά την ελληνική παραγωγή.
Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένος είναι ο Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Ν.Ημαθίας και Αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Χρήστος Γιαννακάκης για να συζητηθούν φλέγοντα θέματα του ΕΛΓΑ και των αποζημιώσεων, της έλλειψης εργατικών χεριών και πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση , της ακαρπίας που έπληξε της περσινή παραγωγή ροδάκινων, νεκταρινιών, βερίκοκων, ελιάς κ.α. αλλά και της φετινής παραγωγής και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί. Επίσης καλεσμένη στην εκπομπή είναι και στέλεχος της Κοινοπραξίας , η κα. Αρμίντα Πλανγκάριτσα για ενημέρωση σχετικά με τις μετακλήσεις εργατών γης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- OIV: Η παγκόσμια κατάσταση του αμπελοοινικού τομέα το 2024
- Μέτρα στήριξης: Ένα ενοίκιο τον Νοέμβριο – 250 ευρώ σε συνταξιούχους & ΑμΕΑ
- Αποζημιώσεις de minimis σε αγρότες αρκετών περιοχών - Τι αναφέρει σχετικά , ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου
- Ενίσχυση από 40% - 75% ανάλογα την περιοχή: Αφορά πρόγραμμα ύψους 135 εκατ. ευρώ - Ποιοι οι δικαιούχοι
- Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου