Δόθηκε παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, το ΔΣ του Οργανισμού αποφάσισε να εισηγηθεί την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2023 μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024.
Προϋπόθεση είναι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες, που θα ασκήσουν το δικαίωμα της ευεργετικής αυτής διάταξης, να έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους 2022.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιστολή ΕΘΕΑΣ στην ΑΑΔΕ για καθυστερήσεις πληρωμών ΠΑΑ και ανάγκη άμεσης εκχώρησης αρμοδιοτήτων
- Φυλάκιση 6 μηνών σε 57χρονο που βοσκούσε αιγοπρόβατα χωρίς ενώτια και εμβολιασμό
- Να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι που επλήγησαν από τις θεομηνίες “Daniel” και “Elias” όπως οι πληγέντες από τις επιζωοτίες
- Κρήτη: Συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ για την ελαιοκαλλιέργεια και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Ροδακινιά











