Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Θλίψη στην ανατολική Φθιώτιδα καθώς τρακτέρ παρέσυρε και σκότωσε τον οδηγό του. Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Παλαιοκερασιά του Δήμου Στυλίδας, όπου ένας 72χρονος αγρότης, παρασύρθηκε από το ίδιο το τρακτέρ του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 72χρονος είχε πάει από το πρωί στα κτήματα για ψεκασμό. Το μεσημέρι σε ένα ελαιοπερίβολο κοντά στο χωριό την ώρα που πήγε να βάλει μπροστά το τρακτέρ σε ένα κατηφορικό σημείο, άγνωστο πως, παρασύρθηκε από το αγροτικό μηχάνημα και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.
Ο άτυχος αγρότης διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας, αλλά δυστυχώς κατά την διαδρομή άφησε την τελευταία του πνοή.
Οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επίκεντρο την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026, η Περιφέρεια Κρήτης στο Φεστιβάλ «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ – Η μεγάλη γιορτή»
- Παραμόρφωση καρπών και ξερές βέργες: Αυτοψίες σε καλλιεργητικές περιοχές της Λάρισας - Η επιστημονική έρευνα
- Παρέμβαση Εμμανουήλ Φράγκου στην Επιτροπή αλιείας υπέρ των Ελλήνων Ψαράδων
- Η Ser.mac πρωταγωνίστρια στη Fruit Attraction - Η καινοτομία της ταξίδεψε και στη Μαδρίτη
- Στις 600.000€ η εξοικονόμηση πόρων στον Δήμο Βέροιας από την πενταετή λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος ΙΡΙΔΑ










