Επίσκεψη του ΥπΑΑΤ, Λευτέρη Αυγενάκη, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέπτεται σήμερα την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στον Δήμο Νέστου θα συναντηθεί το μεσημέρι με τον Δήμαρχο, κ. Σάββα Μιχαηλίδη και αγροτικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής.
Αργότερα το απόγευμα ο κ. Αυγενάκης θα συναντηθεί με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, στην Κομοτηνή.
Στις 7 μ.μ. ο κ. Αυγενάκης θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με θέμα «Αγροτική πολιτική και ΕΕ» στο ξενοδοχείο Chris and Eve.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τα Μηλοειδή
- Εξαγωγές: Μείωση στο 12μηνο του 2025, αλλά σαφή σημάδια ανθεκτικότητας χωρίς τα πετρελαιοειδή
- Νίκος Παπαθανάσης: Στο Ειδικό Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2025 παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης Βελβεντού Κοζάνης
- Κουρκουμάς - Βότανο με τεράστια οφέλη για τον οργανισμό μας











