“Ελληνική Παραγωγή” web-tv: Ο Μοχάμεντ Νταράουσε μιλά για το ελληνικό Βαμβάκι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου προβάλλεται το 10ο επεισόδιο της εκπομπής web-tv “Ελληνική Παραγωγή” με καλεσμένο στο studio της εκπομπής τον Μοχάμεντ Νταράουσε. Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του όσο λίγοι στο ελληνικό βαμβάκι, διετέλεσε επί σειρά ετών προϊστάμενος του Εθνικού Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος του ΕΛΓΟ «Δήμητρα», ενώ σήμερα είναι επιστημονικός σύμβουλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βαμβακοπαραγωγών Ημαθίας.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Γιώργος Γαλούσης της BAYER HELLAS παρουσιάζει στους παραγωγούς κορυφαίες λύσεις φυτοπροστασίας για την καλλιέργεια βάμβακος.
Μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube:
www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv
Αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη 13 Ιουνίου ώρα 21:00 ζωντανά στις οθόνες σας από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στη φυλακή ο μεσάζων για το «κανόνι» στον συνεταιρισμό της Μέσης Ημαθίας - Αθώοι άλλοι 8 κατηγορούμενοι
- Τάσος Μπαρτζώκας: 14 νέες θέσεις ιατρών για Βέροια και Νάουσα - Συνεχίζουμε σταθερά, με στόχο ένα ισχυρότερο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους
- Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες της Ημαθίας για μεροκάματα και παραγωγή - Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Διαβατό
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Ανάγκη αντιμετώπισης της ασθένειας της ξήρανσης των κλαδιών της ροδακινιάς με διαφάνεια, αμεροληψία κι αντικειμενικότητα»
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: SISTERS – Η Τρίτη ηλικία στην πρώτη γραμμή για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων











