Την τιμή αγοράς σουλτανίνας νέας εσοδείας, ανακοίνωσε η ΚΣΟΣ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
«Είναι οι μέγιστες τιμές που μπορούμε να δώσουμε στην παρούσα συγκυρία», επισημαίνει η ΚΣΟΣ, (Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Σουλτανίνας), σε ανακοίνωσή της.
Σημειώνεται ότι οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια ακριβώς με τα περσινά και προπέρσινα επίπεδα και για τους τέσσερις τύπους σουλτανίνων.
Η τιμή διαμορφώνεται στο 1,70 ευρώ το κιλό για τον Τύπο Νο 1, στο 1,50 για τον Τύπο Νο2, στο 1,20 για τον τύπο Νο4 και στα 90 λεπτά το κιλό για τον τύπο Νο5.
Η παραλαβή θα ξεκινήσει στις 3 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της ΚΣΟΣ, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, και θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες και από 08.00 το πρωί, ως τις 14.00.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η πραγματικότητα εν μέσω τρύγου δείχνει μικρότερη παραγωγή σταφυλιών από τα περσινά επίπεδα
- Ο e-Ε.Φ.Κ.Α. πρωταγωνιστεί και διακρίνεται στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση
- Πανελλαδική Επιτροπή μπλόκων: Την απάντηση οι αγρότες θα την δώσουν στο δρόμο
- Το πετρέλαιο σπάει το φράγμα των 100 δολαρίων - Ανταλλαγή πληγμάτων στον Κόλπο
- Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς










