Ξαφνικό καλοκαιρινό μπουρίνι με έντονη βροχόπτωση και χαλάζι στην Π.Ε. Καστοριάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
“Άνοιξαν οι ουρανοί” στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου, με το σκηνικό του καιρού να μετατρέπεται ξαφνικά από καλοκαίρι σε φθινόπωρο με έντονη βροχόπτωση και χαλάζι.


Το καλοκαιρινό μπουρίνι ξεκίνησε περίπου στις 06:40 μ.μ. και είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν κλαδιά δέντρων από τους ανέμους και να πλημμυρίσουν δρόμοι.
Αρκετοί επίσης είναι οι κεραυνοί που συνεχίσουν να πέφτουν αυτήν την ώρα, ενώ η χαλαζόπτωση ήταν ήπια και διήρκεσε τα πρώτα λεπτά που ξέσπασε το μπουρίνι.
Τέλος, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγράφει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ αυτήν την ώρα συνεχίζει να βρέχει σε αρκετές περιοχές της ΠΕ Καστοριάς αλλά το φαινόμενο, φαίνεται να εξασθενεί.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνεταιρισμοί για έναν ειρηνικό κόσμο
- Ανδριανός: Με απόφαση του Υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά συστήνεται Επιστημονική Ομάδα Εργασίας για το Ελληνικό Μέλι και τα Μελισσοκομικά Προϊόντα
- Αθανάσιος Καββαδάς στη Βουλή: Πιλοτικό πρόγραμμα 1,5 εκατ. ευρώ για τον λαγοκέφαλο
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Ο ιδρώτας μας δεν παραδίδεται χωρίς τιμή
- ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ η ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ; Άρθρο του Δημήτριου Κοτσόργιου










