Πότε πιστώνεται η προκαταβολή του ΤΣΕΚ και του 30% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αγρότες της χώρας μας ενόψη ΔΕΘ, με την Πανελλάδικη Επιτροπή Μπλόκων μάλιστα να απευθύνει κάλεσμα για δυναμική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, εν αναμονή και του υπόλοιπου 30% των αποζημιώσεων από τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες τους κατά το έτος 2017.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες γίνεται λόγος για την πληρωμή του, περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη και μάλιστα τμηματικά, με την ολοκλήρωση της πληρωμής να πραγματοποιείται τον Οκτώμβριο.
Νωρίτερα αναμένεται να πιστωθεί φέτος και με το δυνατότερο υψηλό ποσοστό (ίσως και άνω του 70%) το τσεκ στους αγρότες και κτηνοτρόφους. Πιθανότατα η πληρωμή της προκαταβολής να πραγματοποιηθεί και αυτή στα μέσα Οκτώμβρη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καθηγητής Δενδροκομίας Παν. Θεσσαλίας Γ. Νάνος για παραμορφωμένα ροδάκινα και καλλιέργεια Ιπποφαούς (Βίντεο)
- Ο ΥφΑΑΤ, Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 28ης Έκθεσης Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο
- Πιο κερδοφόρο από ποτέ? Νέες ποικιλίες με προοπτικές στο Βερίκοκο!
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR