Διήμερη επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, θα επισκεφθεί το διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί το Περίπτερο του ΥπΑΑΤ στην ΔΕΘ και στη συνέχεια θα χαιρετήσει στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Υπουργείο με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) με θέμα «Η Εξωστρέφεια του Αγροτικού Τομέα: Οι Σύγχρονες Προκλήσεις». Το μεσημέρι ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με επισκέπτες της ΔΕΘ και φορείς.
Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, ο κ. Αραχωβίτης θα επισκεφθεί το πρωί το αγρόκτημα του ΥΠΑΑΤ στη Θέρμη και έπειτα θα επισκεφθεί τους χώρους της Έκθεσης.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του Υπουργού, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας του ΥΠΑΑΤ και του ΣΕΒΕ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Προσωρινή μη διαθεσιμότητα της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Υποβολής Α.Π.Δ. Οικοδομοτεχνικών Έργων του e-ΕΦΚΑ
- Ομάδα Νοητικής Ενδυνάμωσης στα ΚΗΦΗ Δήμου Βέροιας
- Τμήματα Γυμνασίου Πουκαμισά – Επωφεληθείτε 150 ευρώ με την εγγραφή σας!
- Οι παραγωγοί στο χείλος της κατάρρευσης - Μηδενικές ενισχύσεις και καθυστερήσεις πληρωμών
- Η ΓΣΕΕ στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία
 
     







 
 


