Συνάντηση με την Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος είχε η Υφυπουργός κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Μπούρας, ο αντιπρόεδρος κ. Στραβογιάννης, και μέλη της ομοσπονδίας, επικράτησε κλίμα συνεννόησης και κατανόησης για τον σημαντικό ρόλο της χοιροτροφίας σε μια αναπτυξιακή προοπτική της κτηνοτροφικής παραγωγής.
Συζητήθηκαν ζητήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος όπως οι ελληνοποιήσεις, μέτρα προφύλαξης από μεταδιδόμενες νόσους κλπ.
Η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της κτηνοτροφίας για την Ελληνική οικονομία και τόνισε τη σημασία που δίνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην αναζωογόνηση της Ελληνικής υπαίθρου. Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει μια αγαστή συνεργασία ανάμεσα στους παραγωγούς και το Υπουργείο, γεγονός που όπως τόνισε η κ. Τελιγιορίδου, αποτελεί την βασική προϋπόθεση για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της χοιροτροφίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι επιχειρήσεις οίνου (CEEV), απέναντι στους γεωργούς της Ευρώπης για τη Mercosur
- Συνάντηση εκπροσώπων αγροτών με την κυβέρνηση για ζητήματα ΑΤΑΚ και ΚΑΕΚ
- «Ναι» στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων
- Διεθνές συνέδριο στη Σύμη για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων και τους ήρωες δύτες
- Νεκρός 41χρονος: To αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό σε σημείο όπου η κυκλοφορία εκτρέπεται λόγω των αγροτικών μπλόκων στη Θήβα και το Κάστρο











