Συμβαίνει τώρα: Σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση εκπροσώπων αγροτικών συνεταιρισμών Τυρνάβου με τον Τσιάρα για αχλάδια και ροδάκινα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Έντονη είναι η κινητικότητα το διάστημα που διανύουμε, εν όψει των επερχόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων, με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να προσπαθεί να βρει τρόπους επίλυσης των ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, έτσι ώστε, έστω και στις καθυστερήσεις να αποτρέψει δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη τη χώρα.
Έτσι μετά τις συναντήσεις που πραγματοποιήσε ο ΥπΑΑΤ κ. Τσιάρας στην Κρήτη, έπεται συνέχεια συναντήσεων το επόμενο διάστημα με αγρότες από άλλες περιοχές της χώρας.
Από τη πλευρά τους οι αγρότες δείχνουν αποφασισμένοι να διακδικήσουν με ιδιαίτερη δυναμική παρουσία στα μπλόκα , τα δίκαια αιτήματα τους , ζητώντας την επίλυση αυτών.
Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες μας , βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση εκπροσώπων αγροτικών συνεταιρισμών της επαρχίας Τυρνάβου Λάρισας με τον υπουργό κ. Τσιάρα στην Αθήνα, για ζητήματα που κατά κύριο λόγο αφορούν τα αχλάδια, ροδάκινα και νεκταρίνια.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Χωρίς ελέγχους δεν υπάρχει αγορά και στις Βρυξέλλες το κατάλαβαν
- ΑΑΔΕ: Πάνω από 68.000 έλεγχοι για φοροδιαφυγή το 2025 - Στο 34,2% η παραβατικότητα
- Ερώτηση Βασίλη Κοτίδη προς την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
- Ελαιοπαραγωγή: Δημιουργία Διακρατικού Κέντρου Επαγγελματικής Αριστείας μέσω του ευρωπαϊκού έργου «ELIA»
- Τριήμερο πένθος στην Ημαθία για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα με θύματα φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία











