Συνάντηση Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου με αγρότες στα Μάλγαρα για τη μορφή των κινητοποιήσεων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνάντηση με τους επικεφαλής των αγροτικών συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας θα έχουν την Δευτέρα στα Μάλγαρα μέλη του Δ. Σ. του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου.
Στη συνάντηση οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις για τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ στόχος τους, όπως αναφέρουν, είναι να συγκροτήσουν ενιαίο μέτωπο με τη ΔΟΒ (Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος) και να προχωρήσουν στη σύνταξη υπομνήματος για τη στήριξη της βαμβακοκαλλιέργειας, ύστερα από την καταστροφική, όπως την χαρακτηρίζουν, χρονιά σε επίπεδο στρεμματικής απόδοσης αλλά και τιμής.
Όλα τα θέματα αυτά, που απασχολούν τους αγρότες τέθηκαν επί τάπητος στη γενική συνέλευση του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Γ. Χρηστίδης του Επιμελητηριακού Μεγάρου.
Για τη μορφή των κινητοποιήσεων και το αν τα τρακτέρ βγουν στους δρόμους οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τα όσα θα συζητηθούν στα Μάλγαρα και, όπως σημειώνουν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs
- Κατσαφάδος: Άμεσες αποζημιώσεις σε πληγέντες από τις πυρκαγιές – Στο 100% η κρατική στήριξη για κατοικίες
- Μαργαρίτης Σχοινάς στην Άνδρο για τον Ι. Παλαιοκρασσά: «Τον θυμόμαστε ως παράδειγμα δημόσιου άνδρα που υπηρέτησε με ήθος και ευθύνη»
- Τσαβδαρίδης για τις καταστροφικές πυρκαγιές: Είμαστε και θα παραμείνουμε σταθερά δίπλα στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων
- ΥΠΕΘΟ – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαναφέρει τη διαπίστευση του Οργανισμού Πληρωμών της ΑΑΔΕ










